Niels Harrit om 9/11

Onsdagen den 5/5 kommer Niels Harrit, forskare och lektor vid Köpenhamns universitet till Kulturföreningen Gryning och föreläser om sina forskningsresultat rörande kollapsen av WTC7, den tredje byggnad som utan att träffats av någon flygplan, kollapsade vid terrorattentaten den 11 September.

Det är den mest oförklarliga kollapsen i modern arkitekturhistoria, åtminstone om man utgår ifrån den officiella förklaringen. WTC7 blev inte träffad av något flygplan. Niels Harrit är en av nio internationella forskare som i en vetenskaplig studie konstaterat spår av sprängämnen i stoftet från World Trade Center.

Läs mer och sprid gärna vår flyer här: harrit_helsingborg

Detta är ett öppet arrangemang och alla är välkomna, även icke-medlemmar. Tipsa gärna vänner och bekanta! Niels börjar föreläsningen kl 19:30, men vi har öppet från och med kl 19:00. Det kommer även finnas böcker på ämnet till försäljning. Föredraget hålls på svenska och det finns tid avsatt för diskussion. Som vanligt håller vi till på Karlsgatan 7, under Röda Kvarn i Helsingborg.

Välkomna!

Plats: Karlsgatan 7, Helsingborg

Tid: 19:30

Inträde: 20 kr (vi bjuder på kaffe)

Annonser
Published in: on 21 april, 2010 at 10:24  Comments (2)  

2 kommentarer

  1. Fantastiskt!
    Har alltid varit skeptisk mot 9/11 och det ska bli riktigt intressant att få lyssna på vad Nils har att berätta om händelsen.

    Will spread the word!

  2. Tack Maro,

    Ja det ska verkligen bli spännande, det blir säkert god uppslutning!


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: