Tic + Bible 8/5 (lör)

Vi har nöjet att kunna presentera två av Helsingborgs lysande akter i den lite hårdare skolan!

Tichttp://www.myspace.com/ticthemusic

Tic är en fyra dårar stark rockorkester med rötterna i Helsingborg och Malmö. Sedan drygt ett år tillbaka har Tic-medlemmarna kokat i hop en riktig röra med influenser från såväl flanell som från öken och garage. Rock kallar man det, med en gnutta galenskap. Det kommer att bli svettigt när Tic tar scenen vid hornen, så lämna finbyxorna hemma.

En intressant detalj i sammanhanget är, att för många många år sedan hade medlemmarna Jesper, Tobias, Patrik och Emma premiärspelning på samma scen med ett tidigare band, Soma.

Biblehttp://www.myspace.com/bible666

Bible lirar enligt egen utsago psykedelisk garage/rock –  inte många Helsingborgsband som kan bära upp den genren med sinnet i behåll. Trion Bible gör det, inte minst den 8:e maj.

***

Arrangemanget är öppet för medlemmar, önskar du bli medlem, eller redan är medlem och vill ta med dig någon till arrangemanget, kontakta kultur.gryning@gmail.com . Medlemskap kostar 50 kr. Är du redan medlem så kostar inte arrangemanget något i sig, och du behöver inte heller i förväg anmäla att du kommer.

Har du eller personen du vill bjuda med dig, inte varit på våra arrangemang tidigare, vill vi att du i god tid innan arrangemanget kontaktar oss med namn och gärna epostadress.

Vi håller insläpp mellan 19-20, så vi är tacksamma att du dyker upp i tid.  Som vanligt är adressen Karlsgatan 7, Helsingborg.

Vi vill redan nu flagga för nästa arrangemang, vilket blir lördagen den 22/5, exakt vad det blir, återkommer vi med snart. Missa inte heller den öppna föreläsningen med Niels Harrit nu på onsdag den 5/5, 19:30.

Välkommen!
/Kulturföreningen Gryning

Annonser
Published in: on 1 maj, 2010 at 12:08  Kommentarer inaktiverade för Tic + Bible 8/5 (lör)  
%d bloggare gillar detta: