Hammerdowns 22/5 (lör)

Vi har nöjet att nu på Lördag kunna presentera ett av Malmös absoluta stoltheter när det gäller högoktanig country – HammerDowns! Ni hittar dem på http://www.facebook.com/pages/The-HammerDowns/372616578997

Pga av återbud är detta är faktiskt det enda band vi har att bjuda på för kvällen, men i gengäld kan vi lova att de inte kommer lämna någon besviken! Observera att vi pga av detta för ovanlighetens skull håller insläpp mellan 20-21.

Arrangemanget är öppet för medlemmar, önskar du bli medlem, eller redan är medlem och vill ta med dig någon till arrangemanget, kontakta kultur.gryning@gmail.com . Medlemskap kostar 50 kr. Är du redan medlem så kostar inte arrangemanget något i sig, och du behöver inte heller i förväg anmäla att du kommer.

Har du eller personen du vill bjuda med dig, inte varit på våra arrangemang tidigare, vill vi att du kontaktar oss innan arrangemanget med namn och epostadress.

Vi håller insläpp mellan 20-21, så vi är tacksamma att du dyker upp i tid. Som vanligt är adressen Karlsgatan 7, Helsingborg.

Vi vill redan nu flagga för nästa arrangemang, vilket blir lördagen den 12/6, då vi bjuder in till mäktig tillställning med synthbanden Captain Orange – http://www.myspace.com/captainoranges och Dual Density – http://www.mysoace.com/DualDensity

Välkommen!
/Kulturföreningen Gryning

Annonser
Published in: on 17 maj, 2010 at 22:50  Kommentarer inaktiverade för Hammerdowns 22/5 (lör)  
%d bloggare gillar detta: