Night of the Prog

Äntligen är det dags att fira in hösten (fast kunde den inte dröjt ett par veckor till…) med en kväll i den progressiva rockens tecken. Boka in nu!

Datum: 11:e september, lördag
Insläpp: 19:00-20:00, öppet till sent
Plats: Karlsgatan 7 Helsingborg (under röda kvarn)
Inträde: Gratis för existerande medlemmar (50 kr för att bli medlem)
Anmälan: Behövs ej för existerande medlemmar (nya medlemmar kan anmäla sig på kultur.gryning@gmail.com)

***

Mille Fors & Annat Vänsterpack – spelar egna, politiska, poetiska, kärleksfulla visor. Bandet hans består av allt mellan en till tio medlemmar bosatta i Danmark, olika delar av Skåne, Gotland och Stockholm.

***

Ei mour mantrahttp://www.myspace.com/eimourmantra / http://www.facebook.com/pages/Ei-mour-mantra/131188503589160

Förmodligen välkända för flertalet. Ei mour mantra spelar modern progressiv rock med psykedeliska/ambienta influenser. Aktuella med ny EP i höst!

***

Vox Populihttp://www.myspace.com/voxpopuliband

Helsingborgsband influerade av bla Tool, Muse, Porcupine Tree, The Mars Volta och Queens of the Stone Age. Vi tackar för att de kunde ställa upp med kort varsel och ser fram emot en kanonspelning!

***

Gå gärna med i vår facebookgrupp på http://sv-se.facebook.com/pages/Helsingborg-Sweden/Kulturforeningen-Gryning/143816185644226

Arrangemanget är öppet för medlemmar, önskar du bli medlem, eller redan är medlem och vill ta med dig någon till arrangemanget, kontakta kultur.gryning@gmail.com . Medlemskap kostar 50 kr. Är du redan medlem så kostar inte arrangemanget något i sig, och du behöver inte heller i förväg anmäla att du kommer.

Annonser
Published in: on 25 augusti, 2010 at 17:15  Kommentarer inaktiverade för Night of the Prog  
%d bloggare gillar detta: