Föredrag Mayakalendern 23 oktober

Walking with Time 2010

Kulturföreningen Gryning har äran att bjuda in till föreläsning med frågestund tillsammans med Ola Pettersson.

Ola Petterson (Aniel) har sedan 2003 gett uppskattade tre timmars föreläsningar som baserats på Carl Johan Callemans genombrott i tolkningen av mayakalendern. Aniel var medproducent till Carl Johan Callemans bok ”The Mayan Calendar and the transformation of Consciousness”. Han är upphovsman till Calleman Matrix vilket utgör redskapet för att studera den Profetiska Tidsvetenskapen, och har även gjort bokomslag till Barbara Hand Clows ”Mayakoden” och Callemans tidigare bok till ”Solving the Greatest Mystery of our Time”.

Aniel var en av initiativtagarna till den globala meditationen ”Oneness Celebration” som firades vid Venuspassagen den 8 juni 2004 med ca 30 miljoner deltagare. Aniel förbereder nu ”The Galactic Pow-Wow 2012” firandet av Venuspassagen den 6 juni 2012. En veckolång festival som går av stapeln i Sverige som förberedelse till kalenderns omtalade – och felaktiga slut – den 21 december 2012.

Aniel har lagt upp sitt föredrag av 2005 i sin helhet i videoklipp. Du kan se dem på Haniel.se och på Facebook. Det ger en fullständig presentation av CJ Callemans teser om Tidsplanen för evolutionen och medvetandets utveckling.

Denna kväll fungerar som en introduktion och briefing av hela 2012-syndromet. För den som vill ha mer information så ges det under hösten flera två-dagars djupanalys av tillståndet på planeten och i kosmos varvat med olika meditationer.

  • Vad är egentligen 2012-syndromet?
  • Hur kan USA’s och det kapitalistiska systemets uppgång och fall belysas i ljuset av Mayakalendern.
  • Är det en Global uppvärmning som pågår eller är den Galaktisk?
  • Förändras vår DNA-struktur och vi blir allt mer intelligenta?
  • Vad är det som händer med Moder Jord?
  • Vad räknar egentligen Mayakalenderns Långa Räkning?

Aniel kommer att presentera de rön som framkommit om 2012 och vad Mayafolket efter 525 års tystnad har att säga om västerlänningars uttolkningar av deras kalendersystem, som Jenkins, Argüelles och Calleman. Han framför sina egna slutsatser och kanaliserade material med insikter om hur vi bör förhålla oss till  den turbulenta tid som vi nu är inne i…

Tid: Lördagen den 23 oktober, 14:00

Plats: Karlsgatan 7, Helsingborg

Anmälan: Begränsat antal platser, anmälan kan göras till kultur.gryning@gmail.com, på 073-5807558, eller via evenemangssidan på vår  facebookgrupp.

Inträde: 150 kr

Arrangör: KF Gryning

Väl mött till en inspirerande och djupgående analys om den nya Tiden!

Annonser
Published in: on 6 september, 2010 at 09:21  Kommentarer inaktiverade för Föredrag Mayakalendern 23 oktober  
%d bloggare gillar detta: