HIV och dess uppkomst – 14 oktober 19:00

Kulturföreningen Gryning har förmånen att bjuda in till en kväll med Ingemar Ljungqvist.

Ingemar Ljungqvist är högstadieläraren matematik och naturkunskapsämnen som under åren 1986 – 1992 så fascinerades av de olika ”konspirationsteorierna” om uppkomsten av HIV och sjukdomen AIDS att det ledde till en bok ”AIDS TABU” där hela ämnesområdet grundligt avhandlades. Boken och arbetet skulle bekräftas med akademiska poäng på Göteborgs Universitet och en Doctor of Science -titel vid Öppna Internationella Universitet i Colombo, Sri Lanka.

Men slutsatsen i det forskningsarbetet var för stark för att man kunde ta till sig Ljungqvists budskap; AIDS är en laboratorieframställd sjukdom, sedan man i militära laboratorier tillverkat hybrider från flera andra virus och släppt ut dessa först bland HS-män i USAs storstäder.

Man har har i den etablerade världen nöjt sig med att viruset härstammar från Afrika och överförts till människor från apor. Först utsåg man den gröna markattan till syndabock – senare ändrat till schimpansen. Men då har man inte tagit reda på att den schimpans, som man isolerat ett HIV-liknande virus från var namngiven Marilyn och vars kvarlevor man upptäckte nedpackade i en frysbox på Fort Detrick: Usa: s center för biologisk vapenutveckling.

Verkligheten är i fråga om HIVs tillkomst långt mer fascinerande än alla fictionberättelser.
Därför har etablissemanget , liksom man stämplat Niels Harrits 11:e september nanotermit fynd, som konspirationsteorier, därför att man inte klarar av eller vill ta en vetenskaplig debatt i frågorna. Men det vill Ingemar Ljungqvist som senare till hälften lämnade lärarjobbet för att parallellt bli redaktör för 2000-Talets Vetenskap (se www.2000taletsvetenskap.nu ) där man skriver om det som övriga media valt att tysta ned – inte minst enkla billiga naturliga metoder för att hålla sig frisk – och undvika att hamna som marknadsandel hos läkemedelsindustrin.

Välkomna att ta del av dessa högst intressanta forskningsresultat!

Tid: Torsdagen den 14 oktober, kl 19:00, öppet från ca 18:00

Plats: Karlsgatan 7, Helsingborg

Inträde: 40 kr (fika ingår)

Arrangör: KF Gryning

Annonser
Published in: on 4 oktober, 2010 at 15:42  Kommentarer inaktiverade för HIV och dess uppkomst – 14 oktober 19:00  
%d bloggare gillar detta: