Kristian von Svensson & Peter Arnesson fre 13/5 20:00

Kära vänner!

Tiden har kommit för en musikalisk afton hos KF Gryning. Denna gång är det Kristian von Svensson från Malmö och Peter Arnesson från Helsingborg som står för musiken. Missa inte detta!

Kristian von Svensson är i vanliga fall ständig konferencier på Svensk Wrestling Syds alla wrestlinggalor, samt på Malmöfestivalens årliga trubadurslam. Under våren har han varit ute och presenterat den nya solo-CD:n i radio och som förb…and till Christian Kjelvander och David Rovics (US). Efter Malmö, Stockholm, Halmstad, Göteborg, Växjö och Hässleholm har det nu blivit Helsingborgs och KF Grynings tur. Det är humoristiskt, tänkvärt, målande och välspelat.

Ni kan lyssna på honom här: http://www.myspace.com/kristiansvensson
Titta på honom här: http://www.myspace.com/video/vid/45413942

Peter Arnesson har tidigare spelat hos KF Gryning, och vi tyckte att sammanhanget gjorde det självklart att bjuda in honom igen. Arnesson spelar folk/blues som berör. Med melankoliska undertoner, berättande texter och nästintill vibrerande närvaro, rycker han upp oss och tar oss med på en resa till the districts of the heart…

Lyssna här: http://www.reverbnation.com/peterarnesson

För att besöka våra arrangemang behöver man vara medlem i KF Gryning. Det kostar endast 50 kr per kalenderår, och kan betalas i entrén. Är du inte medlem sedan tidigare så dra iväg ett mail till kultur.gryning@gmail.com och föranmäl dig.

Öppet 20:00-01
Insläpp 20:00-21:30, på scen 22:00
Plats: Karlsgatan 7, ingång genom järngrinden bredvid biografen Röda kvarn

Annonser
Published in: on 11 maj, 2011 at 22:34  Kommentarer inaktiverade för Kristian von Svensson & Peter Arnesson fre 13/5 20:00  
%d bloggare gillar detta: